.

.

TOTS 21

Imatge d'un dels actes infantils a Parc Central

Imatge d'un dels actes infantils a Parc Central

Parc Central ja ha començat la seva campanya de Nadal i, com sempre en aquestes dates, pensa en els més petits de casa i en les seves il·lusions i desitjos en aquests dies tan especials.

Per això el Club Infantil , el Niu d’en Frank, ha dissenyat una programació especial per què s’ho passin d’allò més bé durant aquests dies i les vacances escolars de Nadal. El Club és per a nens i nenes de fins a 10 anys i són activitats del tot gratuïtes. D’aquesta manera, els petits de casa poden passar una bona estona mentre els pares fan les seves compres.

Parc Central continua apostant per aquests tallers i activitats doncs pel centre comercial aquestes dates són màgiques per la mainada. D’aquesta manera, el Club passa de ser només de cap de setmana a cada dia: del 5 al 20 de desembre estarà obert cada tarda, de 17h a 21h i, a partir del 21, quan s’inicien les vacances a l’escola, d’11 a 13h i de 17h a 21h. Durant tots aquests dies, el Club ha preparat les millors manualitats nadalenques: felicitacions, ornaments per a l’arbre, pessebre, polseres de la sort, la carta al Pare Noel i als Reis Mags…

I, com a novetat d’enguany, el Niu d’en Frank, rebrà visites tant especials com Doraemon, el gat còsmic que anirà a veure als més petits els divendres 13, 20 i 27 de desembre a les 18h, 19h i 20h, en màgiques aparicions de 30 minuts. A més del 10 al 30 de desembre, hi haurà una secció dedicada a aquest personatge animat, on s’hi faran diversos jocs com el tres en ratlla, altres de la marca Doraemon i plantilles per a pintar.

Els dies 30, 31 de desembre i els dies 2 i 3 de gener, els Mossos d’Esquadra visitaran el Club infantil amb una exposició de vehicles i especialitats policials, d’11h a 13h.
Per als qui els agrada crear obres d’art amb colors brillants i diferents textures, es realitzaran sessions artístiques de Pins Art del 14 al 22 de desembre. I la mascota en Frank, el Francolí visitarà el Club a saludar a tots els nens i nenes els dies 7, 14, 21 i 28, de 18h a 20h.
A més, com ja és tradicional, a la Placeta del centre comercial ja s’ha instal·lat la Casa del Pare Noel on els més petits el poden saludar i portar les seves cartes tan al matí com a la tarda. A partir del dia 25, cedirà la seva caseta al Patge Reial de Ses Majestats per també deixar-hi les cartes.
Per al centre comercial, apostar pels més petits “és el que més ens satisfà en tractar-se d’unes dates tant especials per a tota la mainada i el centre com a punt de trobada de tota la familia” explica el seu director, Pere Pairó.