.

.

TOTS 21


Parc Central inaugura el 27 de febrer la seva ampliació

Parc Central inaugura el 27 de febrer la seva ampliació

Tot allò que s’havia desitjat per a Tarragona, ara ja és una realitat. Parc Central compta amb els únics cinemes de la ciutat, dotats dels últims avenços tecnològics, i aviat comptarà amb l’oferta de moda i restauració més completa, a través de nous establiments que s’ubicaran a l’ampliació, que incrementa la superfície comercial en més de 7.000 m2, alhora que incorpora millores en confort, nous accessos i serveis.

El proper dijous 27 de febrer a les 11.00h (planta Alta, cinemes) es durà a terme l’acte d’inauguració de la nova planta que, després de més d’un any d’obres i acondicionaments, es presentarà al públic. L’acte d’inauguració s’iniciarà al hall dels cinemes i comptarà amb la presència de l’alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros; José Antonio Martín-Borregón, Managing Director de CBRE Global Investors Espanya i Portugal i Pere Pairó, gerent de Parc Central. A continuació, s’iniciarà una passejada per la nova zona comercial.

Durant el mateix 27 de febrer s’obrirà la nova planta al públic perquè tots els tarragonins puguin gaudir els nous espais i establiments comercials.

S’ha apostat per acabats més càlids com la fusta, l’aprofitament de la llum natural i una nova imatge de la façana principal amb nous acabats i adaptació del logotip corporatiu.

Més sostenible

Parc Central que ja compta amb la certificació ISO 14001 es torna més sostenible amb l’ampliació. En aquest sentit, hi ha un òptim aprofitament de la llum natural i, les noves instal·lacions, són substancialment més eficients en estalvi energètic.

El disseny de la nova galeria, el vidre de la coberta i les claraboies, permeten combinar el seu funcionalitat amb la sostenibilitat.

Més moda

Amb la presència d’operadors internacionals de primer nivell en aquesta planta alta, el centre comercial serà, encara més que ara, el referent a la demarcació per la seva oferta de moda. El dia 27 es podran conèixer tots els nous rètols especialitzats en moda, la majoria dels quals obren per primera vegada establiment a la ciutat de Tarragona: Desigual, Mayoral, Superdry, Botticelli, Phil Park, Brandi with love by 393, etc.

Destaca l’obertura d’un establiment de Zara i de la firma H&M, el local de la qual augmenta la seva superfície comercial fins als 3.148 m2 convertint-se en una de les botigues més grans d’Espanya; que inclourà com a novetat H&M Home.

El 29 de novembre de 2013 van inaugurar els Cinemes Yelmo amb sis sales i dijous que ve, 27 febrer de 2014, culminarà aquest projecte, convertint a Parc Central en el principal pol d’atracció comercial de la província i en un motor per a la creació de ocupació a Tarragona.

Els eixos prioritaris en la concepció arquitectònica del Projecte d’Ampliació han anat dirigits cap a la creació d’unes àrees més confortables i atractives per al client, en un entorn basat en principis de sostenibilitat.

Nova zona de restauració

La nova galeria comptarà amb una renovada zona de restauració, que ampliarà l’oferta existent, amb nous espais i terrasses més lluminoses, fins i tot una terrassa exterior oberta cap a la ciutat. Aquestes millores en la restauració unides a l’oferta cinematogràfica del centre, faran que la visita a Parc Central cobreixi totes les expectatives d’oci.

Entre els operadors de restauració més importants es troben la cadena Fresc Co, especialitzada en alimentació saludable i dieta mediterrània, que es trasllada a aquesta nova planta, la cafeteria Coffee&Co que obre un nou establiment, mantenint un altre local a la Plaça del centre comercial. Lizarrán, 100 Montaditos i la cadena Udon, de casual food, s’incorporen al centre comercial, essent per a aquests dos últims establiments, les seves primeres obertures d’aquestes franquícies a la ciutat.

Nous i millors accesos

La façana i l’accés principal tenen una nova cara, un disseny global renovat i acabats més càlids. Els accessos són més amplis i fan servir diferents tipus de fusta. El centre té una coronació retroil·luminada amb leds de diferents colors, que ofereix un ambient càlid i innovador, amb il·luminació controlada digitalment per variar el color i la intensitat. La façana en general oferirà un aspecte més modern i actual i, de nit, estarà més il·luminada.

Els treballs d’ampliació han inclòs la reestructuració i millora dels accessos. Els cinemes i la nova zona comercial disposaran de diversos accessos: Una entrada des de la pròpia Terrassa, un accés a través de les noves escales mecàniques interiors que connecten les diferents plantes i , en tercer lloc, una entrada des dels ascensors renovats. En darrer lloc, unes noves rampes mecàniques uniran al hall de la planta Terrassa, des de la Plaça Central, amb un nou aparcament superior de 100 places.

Simultàniament, s’ha renovat totalment la senyalètica, interior i exterior, de tot el centre comercial. La nova senyalització és més visible, moderna i útil, incloent les indicacions per a cada zona i els seus accessos. Addicionalment s’han instal·lat quatre directoris digitals per consultar els establiments i les seves ubicacions , que es trobaran a la disposició dels usuaris en zones assenyalades.