.

.

TOTS 21

La iniciativa servirà per millorar la posició internacional de la ciutat i la internacionalització d’empreses d’àmbit comercial, tecnològic i turístic. Foto: Cedida

La iniciativa servirà per millorar la posició internacional de la ciutat i la internacionalització d’empreses d’àmbit comercial, tecnològic i turístic. Foto: Cedida

La cap de llista de Junts per Reus, Teresa Pallarès, promourà l’agermanament de Reus amb les ciutats de París i Londres. “Més enllà del seu simbolisme, aquest agermanament ha de servir per millorar la projecció de Reus al món i reforçar la posició internacional de la nostra ciutat”, ha subratllat aquest matí l’alcaldable durant una roda de premsa a l’estació enològica.

Pallarès ha ressaltat que “la iniciativa permetrà enfortir la internacionalització de les empreses reusenques i captar noves inversions i nous talents, sobretot en l’àmbit comercial, logístic, tecnològic i agroalimentari”, una proposta que enllaça amb el HUB del Vapor Vell, que va presentar Junts per Reus la setmana passada. “I, evidentment, també impulsarà la consolidació de Reus com a referent turístic per als mercats francès i anglès”, ha assenyalat.

A parer seu, “si aquestes tres ciutats, al segle XVIII, eren els tres mercats de referència d’Europa per fixar els preus dels aiguardents, on Reus era el primer centre de cotització, avui volem recuperar la relació amb aquestes dues capitals europees”.

Una de les primeres accions de Pallarès com a alcaldessa serà posar-se en contacte per escrit amb els alcaldes d’aquestes dues ciutats. “Estic convençuda que serem capaços de renovar aquesta nova aliança amb París i Londres per continuar sent la millor ciutat, amb més força i amb més projecció”, ha conclòs.