.

La paellada té lloc divendres a Bonavista

La paellada té lloc divendres a Bonavista

La Braseria Cabrera de Bonavista celebrarà aquest proper divendres una paella solidària amb l’objectiu de recollir fons per a l’Associació Provincial de Paràlisi Cerebral de Tarragona ‘La Muntanyeta’. La Coordinadora d’Entitats de les Comarques de Tarragona (CECT) ha brindat el seu suport a aquesta iniciativa col·laborant en la seva organització. Així mateix, aportarà els 50 quilos d’arròs que serviran per preparar la paella.

L’acte solidari tindrà lloc aquest divendres, a partir de les 14 hores, a la porta de la Braseria Cabrera (carrer 3, número 35). Els tiquets-donatius per degustar la paella tindran un preu de 2 euros. Tots els diners recaptats es donaran íntegrament a ‘La Muntanyeta’. La festa també comptarà amb la participació dels Xiquets del Serrallo i els Xiquets de Vila-seca, que faran una exhibició castellera. Els tiquets ja es poden adquirir a la Braseria Cabrera o a la botiga Hobbymania (carrer 22, número 38).

La CECT reafirma així el seu compromís de col·laboració amb tots els organismes, ja siguin públics o privats, que organitzen iniciatives de caràcter solidari a favor de ciutadans o entitats. La Coordinadora continuarà donant suport a tots els projectes que tinguin com a objectiu ajudar les persones més necessitades.

La paella solidària és un dels actes que el restaurant de Bonavista organitzarà des d’aquest dijous fins el proper diumenge a l’escenari que se situarà al carrer 3 del barri. Se celebraran actuacions cada nit, així com una fideuada, sardinada, exhibicions d’arts marcials o xirigotes, etc.