.

.

TOTS 21


El famós bailaor malagueny oferirà una xerrada el proper dijous 26 de setembre al centre de dia per a gent gran Marinada.

El famós bailaor malagueny oferirà una xerrada el proper dijous 26 de setembre al centre de dia per a gent gran Marinada.

El bailaor, coreògraf i actor malagueny Paco Mora, visitarà el proper dijous 26 de setembre a les 16: 30h el centre de dia per a gent gran La Marinada de Roda de Berà. Per oferir una xerrada sobre “Flamenc para recordar … coplas de un recuerdo “, una teràpia alternativa a malalts d’alzheimer.

L’activitat s’emmarca dins dels actes en commemoració del Dia Internacional de l’Alzheimer, per informar i donar a conèixer la malaltia i les seves conseqüències. La vinculació del bailaor malagueny amb l’alzheimer ve donada per la situació de la seva mare Carmen, que pateix la malaltia.

L’obra gira entorn a aquest fet. Mora representa un relat mitjançant el ball que trasllada l’espectador a la realitat d’aquesta malaltia de forma profundament emotiva, i ens mostra la importància del paper del Cuidador. Converteix la seva mare, Carmen, en protagonista de molts vídeos que comparteix al Youtube i en la que els seus vídeos tenen més de 75.000 visualitzacions. .

Des del centre de dia per a gent gran La Marinada consideren molt important realitzar activitats per conscienciar sobre la malaltia de l’Alzheimer i es mostren agraïdes que el bailaor Paco Mora hagi acceptat la invitació.