.

.

TOTS 21


El malagueny Pablo López s’uneix al Tarragona Music Festival amb el seu gira ‘Mayday & stay’ i actuarà el pròxim 1 d’agost a la Tarraco Arena Plaça (TAP). Les entrades anticipades sortiran a la venda el dijous, 22 d’abril, a les 12.30 h en tarracoarena.com/pablo-lopez El preu de les entrades és des de 35 €.

‘Mayday & Sta’y arribarà després de la gira que el passat estiu, ja en pandèmia, li va portar a actuar un senzill format de piano i veu. No obstant això, a Tarragona, tindrà lloc un concert amb gran escenografia i producció.

Pablo López farà un repàs als temes més coneguts de la seva trajectòria professional i a més, farà gaudir al públic amb les seves cançons de ‘UNIKORNIO. Onze milions de versos després de tu’. El concert comptarà amb aforament limitat i a més complirà amb les mesures de seguretat establecidades per les autoritats sanitàries, demostrant que la cultura és segura. Serà obligatori l’ús de màscara i hidrogel, es mantindrà la distància de seguidad i hi haurà diverses entrades en el recinte per a evitar aglomeracions.

A més, la productora TC Music compta amb un protocol de seguretat molt marcat que garantirà la protecció i la seguretat del públic assistent.

El protocol de seguretat s’adaptarà a les mesures que marquin les autoritats sanitàries en el moment de l’execució del concert.

Redacció