.

El Nàstic no ha pogut afermar la victòria, tan necessària, contra el filial blaugrana en la jornada intersetmanal de recuperació. La bona actuació del porter visitant, Ortolà, ha evitat que els tres punts es quedessin a casa. Un empat sense gols on també hi ha intervingut decisivament Dimitrevski.

Els grana han començat el partit apretant de valent, fet que impedia que el Barça B pogués moure la pilota des del darrere. Un parell de bones arribades grana per l’esquerra podien haver avançat els tarragonins en el marcador.

Així, al minut 20 i després d’una patinada de Costas, Barreiro s’ha quedat sol davant Ortolà. Quan semblava que marcaria ha aparegut la cama de Palencia, que ha pogut treure-li la pilota des del darrere i enviar-la a córner. Un parell de xuts posteriors d’Abraham haguessin pogut avançar els granes a la primera part.

A la meitat del primer temps arribava la primera ocasió dels visitants. Arnaiz se n’anava per l’esquerra fins a plantar-se davant de Dimitrevski, que ha evitat el gol. I abans que acabés la primera part, de nou Arnaiz, amb una paràbola des de la frontal, ha pogut suposar el 0-1, però ha tingut com a resposta una gran aturada del porter grana, que amb una acrobàcia ha enviat la pilota a córner.

La segona part ha estat més equilibrada. Cardona avisava amb un cop de cap i Abraham li donava la rèplica amb un molt bon xut que ha salvat Ortolà en una gran actuació, llençant-se a l’escaire de la porteria. Sarnasedas ha pogut avançar el Barça B minuts després.

Dimitrevski tindria encara un paper a jugar als minuts finals treient una mà des de terra per evitar el gol de Lozano. Però poc després, al minut 88, Ortolà salvavaa el Barça de la derrota a remat de cap des de l’àrea petita de Burgui.

Amb el punt que suposa l’empat, el Nàstic surt de la zona de descens, però amb els mateixos punts que el primer dels situats en zona de perill, l’Albacete.