.

.

TOTS 21


Els tarragonins han acabat donant vida als barcelonins fins que finalment aquests han agafat les regnes del partit per no deixar-les. Foto: CBT

Partit molt irregular per part dels jugadors de Berni Álvarez en un moment clau de la temporada. La derrota per 70-62 a la pista del Plus Ultra Seguros Roser ja no el permet dependre d’ell mateix per garantir-se l’ascens per la via ràpida. Els tarragonins han acabat donant vida als barcelonins fins que finalment aquests han agafat les regnes del partit per no deixar-les. Per part local els millors han estat Sulleva i Isern amb 20 de valoració i per part visitant, Ferran Torres amb 21 de valoració.

Inici amb molta intensitat local que aconseguia un 6-0 de parcial que trencava Orion amb un triple. Prèviament Tugores havia abandonat la pista per un problema al turmell. Berni demanava temps mort després de dos cistelles consecutives dels locals (10- 3) i Estebanell aconseguia un 2+1 a mitjans del quart que apropava els blaus en el marcador. Una bonica combinació entre Torres i Mendes acabava en cistella (12- 9). L’empenta local seguia però Estebanell amb un triple ajustava el marcador. En la jugada següent Yoeri aconseguia recuperar la pilota, Ferran Torres anotava i posava per davant en el marcador als tarragonins (14- 15). Després d’una cistella de Sherif el primer quart finalitzava amb un marcador de 19- 17.

El segon quart començava amb una cistella de Ferran Torres per igualar el lluminós. Els locals aconseguien anotar dues cistelles i Berni demanava temps mort (23- 19). Sortida molt entonada del temps mort amb un parcial de 0-4 que igualava el marcador. Amb Tugores fora del partit per lesió, Vinós agafava les regnes de l’equip i amb una cistella al contraatac posava l’equip per davant, Juan Hereza demanava temps mort per parar el parcial. Un triple d’Orion permetia certa escletxa en el marcador, que ràpidament contestaven els locals per mantenir la igualtat. Cistella d’ Orion a passada de Vinós i recuperació de pilota i nou triple d’ Orion a passada de Vinós (29- 33). El descans arribava amb aquest 29- 33 en el marcador.

Inici amb intensitat per part dels dos equips que anotaven des de la personal en aquest inici. Nou triple d’ Orion i la defensa blava parava en falta l’atac local, no deixant anotar fàcil. Gran asistència d’ Estebanell per la cistella de Mendes (33- 39). Nova cistella de Ferran a passada de Gerard, posterior recuperació i triple de Yoeri (36- 44). Parcial de 4-0 pels locals que obligava Berni a demanar temps mort (40- 44). Triple local per acabar d’igualar el marcador que contestava ràpidament Vinós. Triple de Yoeri que donava aire als blaus en aquest tercer quart. Recuperació de Yoeri que finalitzava ell mateix en cistella (45- 52), temps mort local. S’arribava a la fi amb un marcador de 47- 52 favorable als tarragonins.

Inici de l’últim quart amb un gran triple de Victor Vinós. La bona sortida blava amb un parcial de 0-5 obligava Juan Hereza a demanar temps mort a manca encara de 8 minuts per finalitzar el partit. Victor Vinós anotava els dos tirs lliures (47- 58). Reacció local amb un parcial de 6-0 que obligava a Berni a demanar temps mort (53- 58). El partit guanyava en intensitat i emoció i ambdós equips no trobaven el camí fàcil a cistella en aquests instants. Roser aconseguia anotar en falta i addicional i ajustava encara més el marcador (56- 58). Dos tirs lliures de Ferran donaven aire als de Tarragona, però els locals no es deixacen intimidar i aconseguien igualar el marcador. Amb un triple els locals es posaven per davant a manca de 4 minuts per finaltizar. Ferran no aconseguia la cistella i tocava defensar. Nova cistella local (65- 62). Els blaus no trobaven el camí a cistella i Roser amb una altra cistella aconseguia posar un marge de 6 punts a manca d’ 1′ 28”. L’equip seguia sense trobar l’encert per igualar en aquests instants final i el Roser s’acabaria emportant la victòria per 70 a 62.

Redacció