.

Una imatge de la plantació de marihuana. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra i la Guàrdia Urbana de Reus han detingut aquest matí dos homes de 23 anys, com a presumptes autors dels delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. Les dues detencions s’han fet durant el desmantellament d’una plantació de marihuana interior situada al polígon Agro-Reus.

Imatge aèria del lloc on s’ha trobat la plantació. Foto: Mossos

El dispositiu d’aquest matí es fruit del patrullatge de prevenció que des de la comissaria de Reus i en coordinació amb la Guàrdia Urbana es fa per evitar la instal·lació de plantacions de marihuana a la ciutat i el seu entorn. En un d’aquests patrullatges es va detectar una nau industrial que presentava una sèrie d’indicis que no coincidien amb l’activitat que hauria de fer.

Gestions posteriors van permetre confirmar l’activitat irregular de la nau investigada i aquest matí, amb efectius de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) dels Mossos i de la Unitat de Drons (UDRON) de la Guàrdia Urbana de Reus, s’ha portat a terme una entrada i escorcoll a la nau.

A l’interior s’hi han localitzat unes 400 plantes en avançat estat de creixement. Al lloc, els agents han detingut els dos responsables de la plantació.

S’han trobat 400 plantes en avançat estat de creixement. Foto: Mossos

Destaca d’aquesta plantació interior de marihuana l’elevat consum energètic diari que s’ha pogut constatar, l’equivalent al de 130 llars. A més, la connexió fraudulenta a la xarxa elèctrica suposava un evident perill d’incendi, motiu pels qual els tècnics de la companyia ja l’han desconnectat.

Els detinguts passaran durant les properes hores a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Reus.

V.Tapias

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */