.

.

TOTS 21


Un dels detinguts a l'operatiu policial. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Un dels detinguts a l'operatiu policial. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

L'altre dona detinguda a l'operació contra estupefaents. Foto: Adrià Recasens /Tarragona21

L'altre dona detinguda a l'operació contra estupefaents. Foto: Adrià Recasens /Tarragona21

Dues persones han estat detingudes, un home i una dona de 43 i 35 anys, a prop de les 12 del matí en una habitatge del carrer Apodaca en una operació relacionada amb estupefaents. Efectius de la Guàrdia Civil, amb el suport de la Guàrdia Urbana de Tarragona, han estat diverses hores aquest matí escorcollant un habitatge del carrer Apodaca on s’hi podria traficar amb droga. L’operatiu ha tingut lloc al número 32 on, segons ha pogut saber Tarragona21, hi podria haver un punt de venda d’heroïna. A part dels dos detinguts, que parlaven es castellà, la Guàrdia Civil s’ha endut diversos objectes de l’habitatge.

Material requisat pels efectius policials. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Material requisat pels efectius policials. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

S'han  utilitzat gossos per fer l'escorcoll a l'habitatge. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

S'han utilitzat gossos per fer l'escorcoll a l'habitatge. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

La Guàrdia Civil s’ha incautat de 65 dosis d’heroïna en una bossa disposades per a la seva venda, i dins un armari ha localitzat heroïna en roca per a la seva elaboració. El dispositiu s’ha muntat a les 10 del matí. El lloc havia despertat sospites per les constants visites de consumidors de drogues. Els detinguts, de nacionalitat espanyola i residents a Tarragona, tenen antecedents per altres delictes.

El desplegament, que ha tallat part d’un carril de circulació, ha comptat també amb la presència de gossos ensinistrats per localitzar estupefaents. L’operatiu l’ha coordinat la Guàrdia Civil, mentre la Guàrdia Urbana ha realitzat tasques de suport. Al lloc s’hi han desplaçat un cotxe i una furgoneta de la Guàrdia Civil i un vehicle de la Urbana, més un vehicle amb gossos. Al carrer Reial, altrament, es trobava també un altre vehicle de la Urbana, davant la plaça dels Carros, formant part del mateix dispositiu.

Un agent de la Guàrdia Civil, a la zona on es fa l'escorcoll. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

Un aspecte del dispositou desplegat. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

No és la primera operació policial contra els estupefaents que els dos cossos policials duen a terme en la zona. Recentment es va desarticular un altre punt de venda, també d’heroïna al Carrer Reial.

L'operatiu s'ha dut a terme entre Guàrcia Civil i Guàrdia Urbana. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21

L'operatiu s'ha dut a terme entre Guàrdia Civil i Guàrdia Urbana. Foto: Adrià Recasens / Tarragona21