.

El grup municipal de l'NMC en roda de premsa. Foto: Cedida

El grup municipal de l’NMC en roda de premsa. Foto: Cedida

El portaveu del Grup Municipal del NMC i cap de l’oposició, Oliver Klein, ha explicat, en el decurs de la roda de premsa d’aquest matí prèvia al Plenari, que el seu grup havia presentat una petició de retirada dels punts 10 i 12 de l’ordre del dia del Plenari i, també, la petició d’un informe jurídic de la secretària pel que fa al règim de dedicacions que el nou govern vol instaurar.

Les primeres paraules de Klein han estat per afirmar que “aquest mandat comença molt malament. Es veu, clarament, que es tracta d’un govern que prioritza els interessos personals dels seus integrants per damunt de qualsevol altra consideració. És escandalós que el nou govern vulgui tenir cinc dedicacions exclusives”. Pel portaveu del NMC la convocatòria, un divendres a darrera hora, d’un Ple Urgent per debatre un punt tant important com la proposta de més places de dedicacions exclusives “és una falta de respecte democràtic a la oposició i la demostració de la voluntat de posar totes les dificultats i entrebancs possibles a la nostra feina”.

En la mateixa línia de raonament, Klein ha posat molt èmfasi en el fet que “PSC, ERC,  Junts i Cambrils en Comú Podem, estan pervertint la democràcia a Cambrils. Primer ho van fer amb el pacte anti Klein i ara ho continuen fent impedint que els partits a l’oposició puguem treballar amb les condicions de dignitat que mereixem. El canvi que han fet del règim de dedicacions i de les retribucions a percebre, amb la voluntat de perjudicar al grup del NMC, és la prova més clara de la mala fe que els guia” i ha afegit que “amb la mateixa pressa que ells s’omplen les butxaques multiplicant per cinc les dedicacions exclusives, corren a precaritzar i a retallar les percepcions dels regidors i regidores a l’oposició, canviant el règim de dedicació parcial, vigent fins ara, per un  d’assistències”.

Per acabar, el cap de l’oposició ha dit que “estem davant d’un govern sense principis, sense escrúpols, que va entrar amb una puntada de peu a la porta i en el que la seva cohesió interna depèn, només, de la satisfacció de les vanitats i dels interessos econòmics personals dels seus integrants. Avui es tracta de les dedicacions exclusives i d’aquí uns dies es tractarà de la incorporació d’un bon nombre de càrrecs de confiança, un fet inèdit a Cambrils”. Per Klein, “Cambrils no es mereix un govern com aquest que ja va tenir la poca vergonya d’ignorar el resultat de les votacions i que ara menysprea als regidors i regidores de l’oposició. Les mentides i les manipulacions tenen les cames molt curtes i aviat ho comprovarem”.