.

Oliver Klein en una imatge d'arxiu.

Oliver Klein en una imatge d’arxiu.

L’actual alcalde i candidat a la reelecció pel NMC Oliver Klein ha dit que “la inversió en infraestructures ha estat un eix fonamental de desenvolupament d’aquests darrers mesos de govern i ho continuarà sent en el proper govern del NMC”. En aquest sentit ha destacat que “la Rambla Jaume I, l’avinguda de l’Esport i la connexió entre l’Av. Vidal i Barraquer i Horta de Santa María, són infraestructures molt positives per la mobilitat però, també, pel desenvolupament econòmic de Cambrils”. Aquestes obres han millorat el nucli antic de la Vila, el barri del Port i la connexió entre els dos espais.

Pel que fa al proper mandat, Klein s’ha compromès “a abordar les zones de Ponent i Llevant, amb la transformació total del carrer Orquídies, l’Av. Diputació (amb un programa a quatre anys),  completar l’Av. Baix Camp, la renovació integral del barri de la Pellissa i l’adequació, a la nova mobilitat, dels carrers Pau Casals i carrer Colom”.

Tots els projectes, tant els actuals com els del proper mandat, tenen com a prioritat la mobilitat sostenible, la prevalença dels vianants, la renaturalització dels entorns i l’ús de materials constructius que minimitzin la petjada ecològica.