.

Un moment dels treballs que es fan a les escoles

Un moment dels treballs que es fan a les escoles

Aprofitant les vacances escolars d’estiu, l’Ajuntament de Constantí ha realitzat durant les darreres setmanes obres de manteniment i millora als centres educatius del municipi.

A mitjans del mes d’agost es van enllestir els treballs de renovació i millora al col·legi Centcelles. Les obres, que van ser executades per l’empresa de Constantí Construcciones Maldonado, van consistir en l’arranjament del paviment exterior de la zona del pati i treballs d’anivellament i evacuació d’aigües

D’altra banda, aquesta passada setmana han començat les obres a l’escola Mossèn Ramon Bergadà. Les obres, que executa l’empresa constantinenca Construccions Sabaté, consisteixen en l’anivellament i la substitució i millora de tot el paviment exterior del centre, tant de la zona de la pista com també substituint tota la zona de l’enrajolat del recinte.

A més, també s’han fet diverses actuacions de renovació i manteniment a les instal·lacions (pati, cuina, aules, etc…) de la Llar d’infants municipal
Tal i com ja va fer l’any passat, l’Ajuntament de Constantí aprofita aquests mesos d’aturada de l’activitat lectiva als centres educatius per tal d’executar intervencions de millora i manteniment. En total, el consistori ha destinat més de 15.000 €uros a l’execució d’aquestes obres.

El proper dilluns 12 de setembre començarà el curs escolar 2016-2017.