.

Els treballs començaran aquest dimecres 27 i s'allargaran fins al dimarts 2 d'abril

Els treballs començaran aquest dimecres 27 i s’allargaran fins al dimarts 2 d’abril

L’Ajuntament d’Altafulla ha encarregat els treballs de fresat i asfaltat de diferents carrers del municipi. Les obres començaran aquest dimarts 27 de març en el carrer Barceloneta on des d’aquest dilluns la Policia Local d’Altafulla ha senyalitzat aquest tram d’obra i la plaça Nova perquè els vehicles no hi estacionin amb la finalitat de poder maniobrar adequadament la maquinària pesada. Els treballs en aquest punt s’allargaran dos dies, i la previsió que s’enllesteixin és del dijous 28 de març.

Per aquests treballs, la Policia Local ha indicat diferents rutes alternatives tant de pujada com de baixada. Els vehicles que vulguin accedir cap a l’Ajuntament, hauran de fer-ho pel carrer de la Vinya Gran, de pujada; i de baixada, hauran d’adreçar-se cap al carrer Comunidor.

A partir del dijous 28 de març i fins divendres 29, els treballs de fresat i asfaltat de la via pública es traslladarà en un tram del carrer Camí de les Bruixes, concretament des de dalt de la rotonda de les palmeres fins al carrer Traginers, i del carrer del Clos.   Els vehicles que vulguin accedir en direcció cap al Castell, hauran de fer-ho pels carrers Cantó de la Vila, Escoles i Mainada; i de baixada cap a l’entorn dels supermercats, hauran de circular pel carrer de la Portalada, entre d’altres.

Ja per últim, a partir del dilluns 1 d’abril fins al matí del dimarts 2, els treballs de fresat i asfaltat s’emplaçaran en un tram del Passeig del Fortí, des de la cruïlla del carrer Santa Marta fins a finals del vial, on se senyalitzarà degudament a partir del divendres dia 29 de març.

La inversió d’aquests treballs serà de 42.688,80 € amb IVA inclòs, i la previsió de finalització de totes aquestes tres actuacions és d’una setmana. Per a més informació sobre les afectacions al trànsit, us podeu posar en contacte amb la Policia Local al telèfon 977650280.