.

.

TOTS 21


La font del parc de la Plaça Imperial mulla als vianants que creuen el pont

La font del parc de la Plaça Imperial mulla als vianants que creuen el pont

La brigada municipal treballa en el parc de la Plaça Imperial per oferir un camí que rodejarà el llac central i que permetrà als vianants, que ho vulguin, evitar creuar el pont on la font principal mulla sobretot en dies de vent.

Dos mesos després de la inauguració del nou pas de vianants semaforitzat amb què es pot creuar directament la Plaça Imperial unint les dues Rambles, i sense haver de rodejar-la, amb el recorregut i temps que suposa, l’indret ja ha rebut diverses crítiques i torna a estar en obres.

El parc de la Imperial Tàrraco novament en obres

El parc de la Imperial Tàrraco novament en obres

En un primer moment la ciutadania va celebrar que l’Ajuntament fes realitat una històrica demanda amb la qual poder transitar en línia recta i de forma molt més ràpida i directa la Plaça Imperial des d’un cantó de la Rambla a l’altre. Tot i així, ja alguns van apuntar que el pont, que també va ser restaurat i reforçat, no era una de les millors opcions per travessar el parc donat que la font principal, la de major alçada, queda molt propera i sobretot en dies de vent mulla al vianant.

El camí evitarà també el fang ocasionat per pluja

Les crítiques en aquest sentit no es van fer esperar, i tot i que molts ciutadans opten per creuar el parc rodejant el llac enlloc de fer-ho mitjançant el criticat pont, aquesta tampoc resultava bona solució donat que en dies de pluja la sorra del parc queda totalment enfangada.

El camí permetrà creuar el parc evitant el pont i també en fang que es genera en dies de pluja

El camí permetrà creuar el parc evitant el pont i també en fang que es genera en dies de pluja

A causa d’aquestes queixes, el consistori va iniciar la passada setmana les obres per tal d’evitar el problema. D’aquesta manera, “s’està pavimentant un camí de panot que rodeja un cantó del llac unint els dos accessos del parc”, explica a Tarragona21 la regidora d’Espai Públic i responsable de la Brigada, Ivana Martínez. “Es tracta d’una solució a les demandes que els ciutadans havien fet. Permetrà d’una banda que la gent no s’embruti el calçat quan es generi fang, i per l’altra que no es mulli amb la font a causa del vent. Tot i que qui vulgui podrà seguir travessant el pont” comenta.

Es preveu que les obres quedin enllestides la setmana vinent.

-Adrià Recasens-