.

La relació de preinscrits es publicarà el 29 de maig a les 12.00h, i la matrícula es podrà realitzar els dies 8 i 9 de juliol

La relació de preinscrits es publicarà el 29 de maig a les 12.00h, i la matrícula es podrà realitzar els dies 8 i 9 de juliol

Les escoles de música de la Diputació a Reus, Tarragona i Tortosa obren el període de preinscripcions per al curs 2019/2020, que es podran fer efectives des d’aquest dimecres 24 d’abril fins al 21 de maig. La relació de preinscrits es publicarà el 29 de maig a les 12.00h, i la matrícula es podrà realitzar els dies 8 i 9 de juliol.

Els estudis de música, a partir dels 5 anys d’edat, ofereixen diferents nivells i especialitzacions. Tota la informació sobre dates, estudis, especialitats instrumentals i agrupacions en aquests tres centres d’ensenyament musical es poden trobar a http://www.dipta.cat/ca/estudiarmusica .

L’alumnat de les escoles de música de la Diputació entra en contacte amb la música, inicia la seva formació musical i es prepara per accedir als estudis professionals dels conservatoris, amb titulació oficial. Un dels avantatges d’iniciar els estudis de música a les escoles de la Diputació és que, un cop finalitzen el nivell elemental, els alumnes tenen l’opció de continuar amb els estudis professionals de música al mateix centre on han començat. Els tres centres de la Diputació ofereixen el Grau professional.