.

Una imatge virtual del parc

A partir d’aquesta tarda el Parc de les Lletres Catalanes de la Vall de l’Arrabassada quedarà obert als vianants i els carrers del voltant oberts al trànsit de vehicles. Es mantindran encintades les zones de gespa i arbustives per facilitar el seu creixement i evitar que es trepitgin. Passades les Festes de Nadal, s’aniran produint tancaments únicament en aquelles zones on s’hagi d’actuar i les obres quedaran finalitzades definitivament en un mes, aproximadament.

La remodelació del Parc de les Lletres Catalanes ha consistit en donar solució a la dispersió de les tres zones verdes de la Vall, unificant-les en un únic espai. En aquest nou parc s’han habilitat zones de jocs infantils, zones de pràctica d’esports, amb una pista multi esport, zones de passeig, etc. Pel que fa a la vegetació es mantenen la pràctica totalitat del elements vegetals i arbrat existent i s’han incorporat noves zones enjardinades, aplicant criteris de sostenibilitat que milloraran la seva gestió i manteniment.

Els carrers que envolten les tres zones verdes s’han convertit en una plataforma única i elevada, on els vehicles han de circular amb més lentitud, ja que es pretén prioritzar la circulació segura del vianant, aplicant els nous conceptes de mobilitat a les ciutats.