.

El partit es disputarà al Pavelló del Serrallo el proper dissabte 27 a les 19h. Foto: Joan Carles Borrachero

L’Ibersol CBT té una nova oportunitat de reafirmar-se a la part alta de la classificació. Aquesta vegada ho farà al Serrallo, on va perdre el darrer partit contra Mataró Feimat, i on espera deixar enrere aquesta ensopegada i ser un equip fort a casa.

L’entrenador del CBT, Berni Álvarez, podrà comptar amb la plantilla al complet. Pape Mbaye és el jugador que arrossega més molèsties però ha pogut entrenar durant la setmana i el tècnic blau confia tenir-lo en les millors condicions possibles. El jugador està pendent del resultat de les darreres proves per veure l’evolució de la seva fascitis.

Per altra banda, Berni assegura que “és un partit important perquè venim de perdre al Serrallo. Qualsevol objectiu que tinguis passa per fer-te fort a casa i ara el que ens toca és fer-nos forts aquí”.

El rival de l’Ibersol CBT en aquesta sisena jornada serà el CB Salt, un equip que va guanyar el seu primer partit però que ha perdut els altres quatre enfrontaments. L’entrenador del CBT destaca dels gironins que “són un equip jove, que juga per conceptes amb poques situacions estàtiques de joc. Per part nostra, segurament hi haurà més situacions bàsiques de defensa. Haurem de millorar el rebot i estar pendents de l’un contra un”. Guillem Sabata, Guillem Planas, Radojkovic i Albert Pujolras són els jugadors més perillosos fins al moment del CB Salt.

El partit es disputarà al Pavelló del Serrallo el proper dissabte 27 a les 19h.