.

Logotip de la Fira de Constantí

Logotip de la Fira de Constantí

La Fira de Constantí ja escalfa motors. Del 8 al 10 del proper mes de maig arribarà una nova edició d’aquesta Fira Multisectorial que tornarà a oferir, un any més, una variada mostra del comerç, la indústria i les entitats locals del municipi.

L’èxit de les dues darrers edicions amb assistència rècord de visitants i participants han portat a mantenir, un any més, l’aposta per fer sortir la Fira al carrer, i en ple mes de maig.

La Fira d’aquest any presentarà també la tercera edició del concurs “CONSTANTÍ TAPA 2015”, amb la participació de diversos establiments que oferiran als assistents la possibilitat de degustar tapes i pinxos presentats per a l’ocasió. A més, el cap de setmana oferirà diverses activitats lúdiques, culturals i esportives adreçades a tota la família.

Tots els comerços, empreses o entitats locals que vulguin participar a la Fira poden posar-se en contacte amb l’Ajuntament de Constantí a través de l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament per omplir la fitxa d’inscripció o a través del correu electrònic: firadeconstantí@constanti.cat
També poden formular la seva inscripció a través del següent enllaç on trobareu les fitxes d’inscripció:
http://www.constanti.cat/fira-multisecotiral-2015