.

La prova se celebrarà el 25 de maig i consistirà en pujar i baixar set vegades de l’ermita de Santa Anna. Foto: Cedida

El proper dissabte 25 de maig se celebrarà la primera edició de la ‘Trenkakames‘, la cursa de muntanya de Castellvell del Camp, un circuit tancat que tindrà com a escenari l’ermita de Santa Anna. La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castellvell del Camp ha obert les inscripcions per poder participar en aquesta prova d’ultra trail, que consistirà en pujar i baixar set vegades corrent a l’ermita sense parar. Les persones que vulguin també podran participar en una segona modalitat per completar una ruta més fluixa, amb dues pujades i baixades al turó.

La sortida serà el dissabte, ales 09:30 h, des del carrer de Pompeu Fabra, 1. Els participants a la primera ‘Trenkakames‘ tindran el repte de completar els 9,1 km d’ultra trail, mentre que la ruta més fluixa serà de 2,5 km. La prova comptarà amb un punt d’avituallament per als participants.


Altres notícies:


El regidor d’Esports de Castellvell del Camp, Jordi Fortuny, explica que “la idea era fer una cursa de muntanya que fos emblemàtica del poble i vam considerar que el turó de Santa Anna era el lloc idoni per fer-la”. A més, aquesta primera edició coincideix amb el 600 aniversari  de l’ermita de Santa Anna. Fortuny assenyala que, després de l’experiència d’aquesta primera edició, s’acabarà de definir com serà la cursa amb l’objectiu que formi part del calendari  de proves d’ultra trail de Catalunya.

Les inscripcions

El preu de les inscripcions serà de 12 euros (15 euros el mateix dia). Els dorsals s’entregaran el mateix dia, mitja hora abans de l’inici de la cursa. L’Ajuntament també habilitarà un servei de ludoteca a les Escoles Velles per als pares i mares que necessitin portar els seus fills mentre fan la cursa. La data límit per fer la inscripció és el 24 de maig i aquesta serà gratuïta per als menors de 12 anys. Les inscripcions cal fer-les a: https://bit.ly/trenkakames