.

Les activitats s'iniciaran l'1 de juliol.

Les activitats s'iniciaran l'1 de juliol.

Des d’aquest dilluns s’ha posat en marxa el procés d’inscripció per a l’Escola i el Campus d’Estiu de Roda, que organitzen les regidories d’Infància i Joventut, respectivament. Ambdues ofertes d’esbarjo estiuenc per a infants i joves del municipi s’iniciaran l’1 de juliol, a l’escola Salvador Espriu, en el cas de l’Escola d’Estiu, i a la zona esportiva municipal ‘Les Piscines’, per al Campus d’Estiu.

Els infants que enguany hagin cursat de P3 a 2n curs de primària podran inscriure’s a l’Escola d’Estiu adreçant-se al Centre Obert Municipal, ubicat al carrer Reina Sofia, 17, al costat de la Llar d’Infants ‘Els Petitons’. L’horari en el qual tindrà lloc l’activitat, de l’1 al 31 de juliol, i de l’1 al 14 d’agost, serà de nou del matí a una de la tarda, tot i que també hi haurà disponible el servei de bon matí, de 8 a 9 hores, i el servei de menjador, per 5 euros al dia. Entre les activitats que realitzaran els infants hi ha manualitats, tallers, jocs d’aigua, piscina, dinàmiques de grup i reforç escolar.

Per altra banda, els joves nascuts entre els anys 1998 i 2005, ambdós inclosos, podran gaudir de les activitats ofertes pel Campus d’Estiu inscrivint-se al Punt d’Informació Juvenil de Roda de Berà, de dilluns a divendres de10 a 13 hores i de 16 a 20 hores. Les places són limitades.

Aquest projecte esportiu i lúdic inclou jocs de grup, activitats de tir amb arc i natació, tennis, piscina, una nit d’esport i convivència, futbol, entre d’altres. L’horari serà de nou del matí a una de la tarda, tot i que també es disposarà de servei de menjador, d’una a tres de la tarda, a un preu de 6,5 euros/dia.