.

Cartell del Casal d’Estiu de Constantí, que ja té les inscripcions obertes. Foto: Cedida

Del 13 al 17 de maig està obert el període d’inscripció per al Casal d’Estiu Municipal 2024 organitzat per l’Ajuntament de Constantí. Tindrà lloc entre els dies 25 de juny i el 26 de juliol i va adreçat a infants nascuts entre 2010 i 2020. L’horari del Casal d’Estiu Municipal serà de 9 a 13 hores i el preu per setmana és de 25 euros. Hi haurà servei de menjador de 13 a 14 hores (preu: 6,5€ per dia). També s’oferirà la possibilitat del servei d’acollida, de 8 a 9 hores.

Amb l’objectiu d’atendre les necessitats formatives, d’oci i lleure dels infants s’oferiran dues modalitats: el Casal de lleure (a partir de P-3) amb una oferta de 70 places; i el Casal d’anglès (amb activitats d’immersió a la llengua anglesa per a infants a partir de 1r de primària) amb un total de 20 places ofertades.

Entre les novetats, aquest any s’ha habilitat un formulari on-line per fer la preinscripció, que s’obrirà el mateix dilluns dia 13 a les 9.00 hores. Una vegada registrada la preinscripció, es podrà fer la inscripció a través del full d’inscripció que es pot trobar a www.constanti.cat a l’apartat de Joventut. També es podran fer les inscripcions de forma presencial al PIJ (Punt d’Informació Juvenil), al carrer Sant Pere 49 planta baixa, de 9 a 13 hores.

Les inscripcions donaran prioritat als infants empadronats a Constantí. S’ofereix la possibilitat de demanar bonificació segons criteris econòmics i familiars.