.

Cartell de la travessia. Foto: Cedida

Cartell de la travessia. Foto: Cedida

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra té obertes les inscripcions a la 23a Travessia Nedant – Memorial Fermí Morera, que tindrà lloc el proper 8 de juliol. L’organització va a càrrec de la Regidoria d’Esport i compta amb la direcció tècnica del Club Natació Sincronitzada Torredembarra i la col·laboració de l’Associació de Rem-Vogadors de Baix a Mar, del Club Marítim Torredembarra i de Protecció Civil de Torredembarra. Aquesta prova s’inclou en el Circuit Català de Travessies i, per tant, és puntuable per als participants. Les inscripcions es poden realitzar en aquest enllaç: https://lasttiming.es/inscripciones

Una vegada dut a terme el tràmit en línia, les inscripcions s’hauran de trametre a les oficines del c/ Rosella s/n (Zona Esportiva Municipal), tel. 977 64 00 25 ext.862 o bé per correu electrònic esport@torredembarra.cat La data de finalització d’inscripció serà el proper 4 de juliol. El preu de la inscripció anticipada és de 5 € per als menors i 10 € per a la categoria absoluta.

Enguany hi ha tres travessies. La «Travessia de Menors», amb diferents categories i amb un recorregut de 500 m, sortida a les 10 h, fent un circuit. La «Travessia Absoluta»  un recorregut de 2.200 m, amb sortida a les 10,15 h, i com a novetat, la «Travessia Popular», farà el recorregut de 1.000 m, i se’ls donarà la sortida a les 11.30 h. Es donarà sortida conjunta, masculina i femenina en cadascuna de les tres travessies. Totes les sortides es donaran des de la platja de Baix a Mar fins la Platja de la Paella i amb arribada al mateix punt de sortida.

També s’ofereix la possibilitat de poder participar en la modalitat «Travessia en esport adaptat»: podran participar en aquesta modalitat tots els nedadors que disposin de la corresponent llicència federativa tramitada en la temporada en curs per un club afiliat a la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) o una federació territorial anàloga. Poden optar per qualsevol de les tres travessies. El preu de la inscripció serà gratuït.