.

La fideuada del Morell s’ha convertit en un clàssic amb l’arribada de la primavera. Foto: Cedida

L’activitat tindrà lloc dissabte 27 d’abril a l’esplanada del carrer Àngel Guimerà, com cada any. La iniciativa, serà amenitzada amb xaranga i DJ, i s’allargarà fins a les 23 hores. Com s’ha fet habitual, quan comença la primavera, l’Ajuntament del Morell organitza la Fideuada popular que ha esdevingut tot un èxit en les seves dues edicions anteriors.

Aquest any se celebrarà el 27 d’abril. Amb l’objectiu de fer un dinar de germanor, les inscripcions ja estan obertes al Centre Cultural, de 16 hores a 20 hores fins el dia 19 d’abril. “Estem molt contents de com ha anat aquesta proposta els anys anteriors i enguany tornem a apostar per un format on les colles es puguin apuntar de manera lliure, sense màxim de persones i que tots plegats ho puguem gaudir al màxim”, explicava el regidor de Cultura i Festes, Miquel Roig.

L’acte no només constarà d’un dinar sinó que hi haurà animació, xaranga i DJ fins a les 23 hores perquè qui vulgui allargar la festa ho pugui fer. El preu és de 5 € per persona, 2 € pels més petits de 6 anys, i inclou taules i cadires, paella i paeller, llenya, fumet, fideus, calamar, aigua, vi, gasosa i un barret de palla per persones. Així mateix, no hi ha mínim ni màxim de persones per a inscriure els grups, però si que l’aforament és limitat.