.

La gimcana dels aparadors de Nadal és una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci.

Les Regidories de Comerç, Indústria i Activitats i Joventut impulsen, per quart any consecutiu, una proposta lúdica per a infants i famílies que s’anomena Gimcana dels aparadors de Nadal: busca l’objecte que no toca! Es durà a terme del 5 al 30 de desembre, i en aquest moments l’organització ha obert el termini d’inscripció per als establiments interessats a participar-hi. Caldrà que ho comuniquin abans del 26 d’octubre, al telèfon 977 644 580, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h.

Cal recordar que la gimcana dels aparadors de Nadal és una proposta de promoció del comerç local i de proximitat que vol potenciar el coneixement de l’eix comercial i, a la vegada, persegueix una funció lúdica i d’oci. Consisteix en què les botigues decoren els seus aparadors de Nadal amagant un objecte que no està relacionat ni amb el Nadal ni amb la botiga. Els infants i famílies han de trobar-los als aparadors dels comerços participants i apuntar-ho en una graella que es trobarà disponible a les oficines de la Regidoria de Turisme, el PIJ i l’Ajuntament, així com en totes les botigues participants a la gimcana. Una vegada omplerta tota la graella hauran de dipositar-la a les urnes de la Regidoria de Turisme, el PIJ i l’Ajuntament i entraran en el sorteig de premis i regals. Podran participar tots els nens i nenes nascuts entre els anys 2005 i 2013. El sorteig és farà en un acte públic al Pati del Castell, el proper 3 de gener, a les 20.30 h.

Les botigues també tindran opció a premi, ja que els participants valoraran el “Millor aparador decorat de Nadal” i “L’objecte més original amagat a l’aparador”. Com a novetat d’enguany, també s’ha previst un altre premi per a l’establiment que decori el seu aparador de manera més sostenible.