.

.

TOTS 21


Ja estan obertes les inscripcions per als cursos d'adults. Foto: Cedida

Ja estan obertes les inscripcions per als cursos d’adults. Foto: Cedida


El primer període de matriculació als cursos d’adults, organitzats per la Regidoria d’Ensenyament de l’Ajuntament de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, és obert i finalitzarà el proper 16 de juny. Les persones interessades a apuntar-s’hi poden presentar la seva sol•licitud al Viver d’Empreses d’IDETSA, situat al Polígon Les Tàpies, de dilluns a dijous de 10 a 13 hores i de 16 a 19 hores.

Per facilitar-ne la inscripció, s’ha previst un segon període de matriculació, del 5 al 30 de setembre, a les oficines municipals d’atenció ciutadana, situades a l’Ajuntament de Vandellòs o a la Casa de la Vila de l’Hospitalet de l’Infant.

En concret, per al curs 2016-17, la Regidoria d’Ensenyament ofereix cursos de preparació
per a la prova d’obtenció del títol de graduat en Educació Secundària Obligatòria (GES) i per
a les proves lliures d’accés als Cicles Formatius i de Grau Mitjà (CFGM i CFGS) que convoca el Departament de la Generalitat de Catalunya durant l’any 2017. També brinda un curs preparatori per a la prova d’accés a la universitat per a més grans de 25 i 45 anys.

Les classes començaran el 12 de setembre i s’impartiran a les instal•lacions del Viver d’Empreses d’IDETSA, de dilluns a dijous de les 16 a les 20.45 hores. Més informació a: www.vandellos-hospitalet.cat