.

Una comparsa, en el Carnaval de 2012. Foto: Youtube

El Patronat Municipal de Cultura de Torredembarra té obert el període d’inscripcions per a participar al Carnaval 2014, que enguany tindrà lloc del 27 de febrer al 5 de març. Les persones interessades cal que es dirigeixin al mateix Patronat (tel. 977 64 38 88) fins al pròxim 31 de gener.

Les bases assenyalen que per a participar a les rues de Carnaval, els grups participants s’han d’inscriure prèviament. El representant del grup haurà de ser major d’edat i seran els responsables dels seus membres.

Es consideren carrosses les plataformes que tinguin un mínim de 4 m. de llargada per 2d’amplada i de les quals en formi part un mínim de 10 persones disfressades sota un mateix tema.Les mides màximes de les plataformes, per poder circular pels carrers de Torredembarra, són: de4,50 m. d’alçada, 3 m. d’amplada i 8,50 m. de llargada útils.

Es considera comparsa un grup amb un mínim de 10 persones amb una disfressa igual o que facireferència a un mateix tema.Els vehicles auxiliars han d’estar adequats a la seva temàtica. Queda totalment prohibida lapresència de carretons de supermercat.