.

Encaixada de mans entre Núria Buira i l'alcalde Pere Granados

Encaixada de mans entre Núria Buira i l'alcalde Pere Granados

El ple de l’Ajuntament de Salou de dijous a la tarda va ser l’escenari de la presa de possessió del càrrec de regidora per a Núria Buira, nou membre d’UMdC i en substitució del que havia estat cap de llista en aquest mandat, Salvador Pellicer, qui va retirar-se de la política en el ple del mes de juny.

Buira, qui ha promès el càrrec, és militant d’Unió des de fa tres anys. Professionalment és mestre i pedagoga, i actualment és directora de l’escola d’educació especial La Muntanyeta. L’alcalde, Pere Granados, en nom de la Corporació, li ha donat la benvinguda i li ha desitjat molts èxits en la seva tasca com a regidora i en pro de Salou. Per la seva part, Buira, ha volgut agrair l’acollida que ha tingut aquests dies amb els companys i treballadors municipals.

El plenari també ha servit per donar compte de la marxa de quatre regidors del PSC al grup de no adscrits i per desestimar un parell de mocions; una sobre la instal·lació de desfibril·ladors al municipi i una altra que pretenia treure l’honorabilitat a Jordi Pujol.