.

Moment de la detenció de l'exalcalde, Daniel Masagué

Moment de la detenció de l'exalcalde, Daniel Masagué

El jutge que instrueix el Cas Torredembarra, arran de la investigació duta a terme per la Guàrdia Civil a l’Ajuntament de la vila, ha efectuat noves detencions. Tal i com explica l’agència EFE, el jutge hauria inculpat el propietari del local Clarà, Rafael Jiménez, per aquesta causa i està citat a declarar el proper 21 de novembre.

El jutge apunta Jiménez pel possible lloguer irregular del local en qüestió, situat davant de la discoteca la Masia. Jiménez hauria llogat el Clarà per prop de 7.000 euros al mes a l’antic equip de govern –amb l’exalcalde Daniel Masagué imputat al capdavant–, des del passat abril de 2011.

Ja en el seu dia, tant el grup municipal del PSC –que ara lidera el govern de transició fins les municipals– com el secretari municipal van alertar de possibles irregularitats en aquest contracte de lliguer. Els socialistes van denunciar el cas a la Fiscalia perquè l’espai no complia el pla d’usos municipals i l’arrendador tenia deutes amb el propi consistori. Per la seva banda, el secretari va posar de manifest que l’adjudicació s’havia fet a dit i per un preu superior al de mercat.