.

Els cursos tindran lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa

Ja és obert el període d’inscripció pels nou cursos de formació sobre creació, direcció i gestió d’empreses organitzat per Tarragona Impulsa. Totes les sessions van adreçades a emprenedors (en fase de creació de l’empresa), micro empreses, petites i mitjanes empreses que vulguin adquirir o ampliar coneixements en els àmbits que es tractaran.

“Els emprenedors coneixen bé el seu sector i saben el que venen, però no tenen coneixements sobre eines 2.0 que faciliten la gestió de l’empresa i poden augmentar les vendes, en aquest nou cicle formatiu hem volgut focalitzar l’oferta en l’àmbit del màrqueting digital i les eines de gestió 2.0, sense oblidar temes bàsics com fiscalitat, comunicació comptabilitat de la micro i petita empresa” diu Xavier Tarrés, tinent d’alcalde conseller de Treball i Promoció Econòmica.

S’han programat píndoles formatives sobre aspectes molt sol·licitats per emprenedors i autònoms com són els que tenen a veure amb la comptabilitat o la fiscalitat i altres relacionats amb eines de gestió empresarial 2.0 i màrqueting digital. La primera sessió es realitzarà amb la col·laboració de l’oficina Europe Direct i se centrarà a explicar quins recursos i eines posa la Unió Europea a disposició dels emprenedors i les empreses per obrir-se al mercat europeu i per aconseguir clients, socis o proveïdors dins l’espai de la UE.

Un altre bloc interessant és el que té a veure amb les competències i els recursos per establir una bona estratègia comercial, amb sessions com la de “Comunicació i persuasió per a emprenedors” o la dedicada a la projecció real de vendes. “Des de l’Ajuntament apostem per facilitar formació als emprenedors. Aquesta és una manera efectiva de contribuir a l’èxit i la supervivència dels negocis al mercat”, afegeix Xavier Tarrés.

Totes les sessions són gratuïtes i tenen lloc a les instal·lacions de Tarragona Impulsa.

/* JS para menú plegable móvil Divi */