.

.

TOTS 21


Cartell de la campanya

La Regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Constantí ha iniciat una campanya per impulsar la pràctica de l’esport i apropar la ciutadania a l’ús de les instal·lacions i equipaments esportius del municipi.

Aprofitant la recent renovació que s’ha fet al gimnàs ubicat al Pavelló Poliesportiu, que s’ha reubicat a la part superior de la instal·lació, i també millorat amb l’adquisició de nova maquinària esportiva,  s’ha posat en marxa aquesta campanya centrada bàsicament a oferir matrícula gratuïta a tots aquells que es facin abonats al pavelló abans de finals d’any. Per altra banda, per a tots aquells que ja siguin abonats de la instal·lació, s’ofereix la possibilitat d’estalviar-se una quota mensual si aporten un amic o familiar com a nous socis.

Amb el lema ‘Constantí, fes esport’, a més d’assolir nous abonats i abonades, la campanya té l’objectiu principal de fomentar la pràctica esportiva, i crear hàbits saludables d’activitat física.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Constantí ha subratllat l’aposta per “dotar el municipi d’unes instal·lacions esportives de primer nivell” i s’ha mostrat “molt satisfet de la bona collida que ha tingut el nou gimnàs entre la població”.

Tots aquells interessats en fer-se abonats es poden adreçar al Pavelló Poliesportiu, trucant al telèfon 977 52 40 48 o al correu electrònic  poliesportiu@constanti.cat