.

Cartell sobre les matriculacions

Cartell sobre les matriculacions

L’Ajuntament de Constantí, des de la regidoria d’esports, ha iniciat una campanya per impulsar la pràctica de l’esport i apropar la ciutadania a l’ús de les instal·lacions i equipaments esportius del municipi.

Aprofitant la recent renovació que s’ha fet al gimnàs ubicat al Pavelló Poliesportiu, que s’ha reubicat a la part superior de la instal·lació, i també millorat amb l’adquisició de nova maquinària esportiva, s’ha posat en marxa aquesta campanya centrada bàsicament en oferir matrícula gratuïta a tots aquells que es facin abonats al Pavelló abans de finals d’any. Per altra banda, per a tots aquells que ja siguin abonats de la instal·lació, s’ofereix la possibilitat d’estalviar-se una quota mensual si aporten un amic o familiar com a nous socis.

Amb el lema “Constantí, fes esport”, a més d’aconseguir nous abonats i abonades, la campanya té l’objectiu principal de fomentar la pràctica esportiva, i crear hàbits saludables d’activitat física.

El regidor d’esports de l’Ajuntament de Constantí ha subratllat l’aposta per “dotar el municipi d’unes instal·lacions esportives de primer nivell” i s’ha mostrat “molt satisfet de la bona collida que ha tingut el nou gimnàs entre la població”.

Tots aquells interessats en fer-se abonats es poden adreçar al Pavelló Poliesportiu, trucant al telèfon 977 52 40 48 o al correu electrònic poliesportiu@constanti.cat