.

.

TOTS 21


Cursos de ball de saló

Cursos de ball de saló

La Regidoria de Benestar Social de l’Ajuntament de Torredembarra ha posat en marxa els cursos de balls de saló per a la gent gran del municipi i compten ja amb quasi una trentena de persones inscrites per a aquest trimestre. Els cursos, que consten de 12 sessions, es distribueixen en grups de parelles (dimarts, de 10 h a 11 h) i en un altre grup individual (dimarts, d’11 h a 12 h). Els assajos es fan a la Llar de Jubilats i, posteriorment, mostren les seves grans habilitats en públic en les diferents festes i actes que s’organitzen.

Els cursos es realitzen per trimestres i es pot sol·licitar informació a la Llar de Jubilats sobre els cursos per al proper trimestre. El cost total és de 36 euros per trimestre.

La regidora de Benestar Social, Francisca Felguera, celebra la gran acollida que han tingut aquests cursos de balls de saló i remarca la importància d’aquest tipus d’activitats per mantenir una socialització plena, contactes socials… A més, destaca que aquesta activitat no només es queda en l’aprenentatge, sinó que a través de la setmana de la gent gran i la setmana de Nadal, es realitzen espectacles i mostres que serveixen per completar l’aprenentatge i enriqueixen més a les persones.

Aquestes activitats que s’organitzen des de la Regidoria de Benestar Social i la Llar de Jubilats tenen per objectiu que la gent gran sigui activa i puguin desenvolupar relacions socials, així com millorar la seva salut psicològica i física.