.

.

TOTS 21


Nou punt d'informació a emprenedors a la Part Alta

Nou punt d'informació a emprenedors a la Part Alta

A partir d’aquesta setmana, la Part Alta comptarà amb un nou punt d’informació i assessorament per a les persones interessades en crear una empresa. Aquest servei és complementari al que ja ofereix l’Ajuntament a les instal·lacions de Tarragona Impulsa de forma permanent per a tota la ciutat.

La Part Alta és una zona tradicionalment emprenedora que es caracteritza per tenir un ric teixit empresarial format per petites empreses, sobretot de l’àmbit del comerç de proximitat.

L’objectiu d’aquest nou servei és oferir informació i assessorament als emprenedors del barri i a aquells que hi pensin ubicar el seu negoci. Des del servei se’ls ajudarà a avaluar la idea de negoci i se’ls hi facilitarà informació sobre els aspectes que s’han de tenir en compte per obrir una empresa en aquesta zona de la ciutat. A més, es programarà formació sobre gestió d’empreses i activitats de networking, que poden ser d’interès per a les empreses que ja estan a la zona.

En paraules del Conseller de Treball i Activació econòmica, Xavier Tarrés “les característiques i potencialitats de la Part Alta fan que sigui molt positiu disposar d’una atenció especial per promoure l’emprenedoria i donar suport al teixit empresarial del barri”.

“Amb aquest servei volem posar-nos a disposició del teixit empresarial del barri i contribuir a la creació de noves empreses amb més garanties d’èxit al mercat,” ha afegit Xavier Tarrés.

L’obertura d’aquest nou servei de l’Ajuntament ha estat possible amb el cofinançament del Servei d’Ocupació de Catalunya i el Fons Social Europeu.

El servei estarà obert al públic els dimarts i dijous, d’11h a 14h, sol·licitant cita prèvia a gterrado@tarragona.cat