.

.

TOTS 21


El proper mes de juliol s’estrenarà el nou programa semestral ‘Tok’l 2’, que organitzen conjuntament les regidories de Joventut de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant i de Mont-roig i Miami Platja. Aquest programa posa a l’abast del col·lectiu jove de tots dos municipis una sortida cada mes, a uns preus molt assequibles.

La primera està prevista per al proper 20 de juliol, per anar a visitar el Saló del Manga de Tarragona. Les persones interessades a participar en aquesta sortida, que costa 5 euros, s’hi poden inscriure fins al 13 de juliol als Casals de Joves.

La sortida del 23 d’agost tindrà com a destinació el Caribe Aquatic Park i costarà 23 euros. La ‘sortida estrella’ del programa i la que es preveu que atregui un major nombre de joves serà la prevista per al mes de setembre (del dia 3 al 7), segons han destacat la regidora de Joventut de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant, Celia Ruiz; i el regidor de Joventut de Mont-roig del Camp, Ángel Redondo Ruizaguirre.

Es tracta d’un viatge a Paris Eurodisney, que és la primera vegada que s’ofereix. El preu de la sortida, de només 195 euros, inclou el transport, l’allotjament, l’entrada de 2 dies al parc i l’assegurança. La inscripció serà oberta fins al 4 d’agost i com que les places són limitades, es donarà prioritat als joves a partir de 16 anys. En cas que quedin places vacants, s’hi podran apuntar les famílies.

Per al 13 d’octubre, s’ha organitzat una sortida per gaudir de la Nit Negra de PortAventura, que té un preu de 23 euros; per al 10 de novembre, una excursió a Barcelona, per participar en un Mystery Escape Room, per 13,50 euros; i per al 15 de desembre, una altra excursió a Barcelona, en aquesta ocasió per fer salting i visitar el Museu de les Il·lusions, per 15 euros.

Més informació i inscripcions als Casals de Joves (de Vandellòs i l’Hospitalet de l’Infant: 977 56 90 26 i joventut@vandellos-hospitalet.cat; i de Mont-roig i Miami Platja: 977 17 25 36 i joventut@mont-roig.cat).