.

.

TOTS 21


Els participants a la cursa de Benicàssim

Nou patinadors del Nàstic de Tarragona es van desplaçar dissabte fins a Benicàssim, on es va celebrar els 10 quilòmetres de la cursa, la que va ser la primera del 2014. Entre els participants es trobava Enric Ros, de 13 anys, que per primer cop participava en una cursa urbana. També per primer cop, a més de la cursa a peu, també es feia en patins.

La proba de patins va sortir un quart d’hora abans que la de corredors a peu aplegant gairebé una vuitantena de rollers i va transcórrer pel mateix circuit, un recorregut ràpid i que a la vegada precisava de tècnica, degut la seva dificultad.

Tot i no assolir podis, l’equip grana va fer un bon paper en la cursa. Cal destacar la merescudíssima quarta posició en la classificació general d’Omar Forcadell. Alexandra Palos, per la seva banda, va fer una cinquena posició en la cursa absoluta femenina, entrant a meta amb el grup capdavanter.

També hi van participar Jan Schmitz, que és va haber de retirar per un problema tècnic; Olga Fusté, Rosa Franquet,  Víctor Marrugat, Alvaro Morcillo i Marc Hernández. Per aquests dos ultims també va ser la primera cursa.