.

.

TOTS 21


Les detencions s'han fet aquesta matinada. Foto: Mossos

Les detencions s’han fet aquesta matinada. Foto: Mossos

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria de Tarragona, conjuntament amb efectius de la Guàrdia Urbana, han detingut aquest matí al barri de Campclar un menor d’edat i cinc dones i tres homes, d’edats compreses entre els 18 els 71 anys, com a presumptes autors d’un delicte de tràfic de drogues, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar quan es va tenir coneixement que una de les detingudes, que ja havia estat investigada quatre cops en els darrers tres anys, havia tornat a impulsar la mateixa activitat en un domicili ocupat del barri de Campclar.

S'han realitzat quatre entrades al barri de Campclar. Foto: Mossos

S’han realitzat quatre entrades al barri de Campclar. Foto: Mossos

De la investigació dels darrers mesos es desprèn que, en la mateixa escala on vivia la investigada, hi havia tres domicilis més on s’emmagatzemava i distribuïa droga al detall. Les vigilàncies policials vinculaven aquests pisos a un altre clan familiar molt actiu en el tràfic de drogues.

Amb tots els indicis incriminatoris per obtenir les ordres judicials, agents d’ambdós cossos policials han realitzat de matinada quatre entrades i perquisicions en els habitatges de Campclar relacionats amb el cas.

Aquestes entrades s’han saldat amb nou detencions, quatre d’elles d’un clan i cinc de l’altre, s’han intervingut més d’11 mil euros en efectiu i 127 dosis de cocaïna i heroïna preparades per a la venda al detall.

S'han intervingut més d'11 mil euros en efectiu i 127 dosis de cocaïna i heroïna preparades per a la venda al detall. Foto: Mossos

S’han intervingut més d’11 mil euros en efectiu i 127 dosis de cocaïna i heroïna preparades per a la venda al detall. Foto: Mossos

Part de la droga decomissada. Foto: Mossos

Part de la droga decomissada. Foto: Mossos

L’operatiu també ha permès la desarticulació de quatre punts del barri molt actius de tràfic de droga liderats per dos clans familiars diferents.

En el dispositiu que s’ha dut a terme aquesta matinada han participat efectius de les unitats d’Investigació, Seguretat Ciutadana, del Grup de Delinqüència Urbana, ordre públic, unitat de Drons i agents de la Guàrdia Urbana de Tarragona amb la seva unitat canina.

Els Mossos han detingut nou persones. Foto: Mossos

Els Mossos han detingut nou persones. Foto: Mossos

Aquest operatiu policial s’emmarca en el Pla de Barris que ha permès efectuar, en gairebé tres anys, més de 30 entrades i perquisicions de forma conjunta entre Mossos i Guàrdia Urbana de Tarragona.

Els vuit detinguts i detingudes majors d’edat passaran en les properes hores a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia de Tarragona. Pel que fa al detingut menor d’edat passarà a disposició de la Fiscalia de menors.

V.Tapias