.

El Nàstic continua com l’equip més golejador de tota la categoria amb les 23 dianes aconseguides fins al moment.

El Gimnàstic de Tarragona continua en la dinàmica positiva i ascendent superat l’equador de la primera fase del campionat al grup 3A de la Segona Divisió B. Després de la victòria de diumenge al Nou Estadi davant el FC Barcelona ‘B’, únic adversari en derrotar l’equip dirigit per Toni Seligrat fins al moment, els grana han demostrat que són capaços de puntuar davant tots els rivals que conformen aquesta fase inicial 2020-2021.

Aquesta dada només ha estat igualada per tres equips més de la Segona Divisió B dels 102 clubs que conformen la totalitat dels grups i subgrups de la competició regular. La SD Logroñés del grup 2B, la UD Ibiza del 3B i el Real Betis B del 4B també han estat capaços de guanyar o empatar davant tots els adversaris que s’han enfrontat fins al moment.

El Nàstic, a més a més, continua com l’equip més golejador de tota la categoria amb les 23 dianes aconseguides fins al moment, superant la mitjana de dos gols per partit. Els tarragonins buscaran millorar les xifres a domicili en el partit d’aquest cap de setmana davant el CF Badalona; duel de la jornada 13 que es disputarà diumenge, a partir de les 12 h, al Municipal de Badalona i es podrà seguir en directe per Footters.

Redacció