.

Noemí Llauradó amb la resta de companys de candidatura. Foto: Cedida

Noemí Llauradó amb la resta de companys de candidatura. Foto: Cedida

Noemí Llauradó, cap de llista d’Esquerra Republicana a Reus, ha dut a terme, el vespre d’aquest dijous  a Cal Massó, el darrer míting de campanya dels republicans. Tot i la pluja que queia a l’exterior, l’espai cultural ha quedat petit per escoltar el discurs de Llauradó i d’altres integrants del projecte republicà a Reus.

Durant l’acte, Llauradó ha fet una crida a la participació als comicis municipals del 28 de maig. ‘Aquest diumenge us demano una petita estona de la vostra vida, un petit gest que serà transcendental per al futur de Reus. Us demano un vot a canvi de quatre anys de progrés i compromís amb la gent de Reus. Un demano la vostra confiança a canvi de dedicar-vos els millors anys de les nostres vides per treballar, amb cos i ànima, per a Reus’, ha exclamat Llauradó.

La candidata republicana ha explicat als assistents a l’acte les diferents sensacions que ha viscut al llarg d’aquests intensos dies de campanya electoral. ‘Us haig de dir que aquesta campanya m’està resultant diferent a totes les altres. Estic vivint moments que no vaig viure fa 4 anys. Moltes persones se m’apropen i em diuen que em votaran. Em diuen: ‘Noemí, mai he votat a Esquerra, però diumenge tens el meu vot’, ‘Noemí, compta amb mi’, ‘Noemí, endavant, et votaré’. I ho faran perquè ens han conegut, saben com treballem, saben com ens hem esforçat aquests 4 anys i saben que sempre hem governat per a les persones i sempre hem posat per davant l’interès general per millorar la vida de la gent de Reus’.

Durant el míting, Llauradó també ha repassat part de la feina feta aquests quatre anys i que desembocarà en la transformació de Reus. Per Llauradó: ‘aquests anys hem planificat el futur, hem posat les bases de la transformació que hem de culminar el proper mandat. Per això, estic convençuda que venen vents molt favorables per a Reus i que cal saber cap a on volem anar per poder aprofitar-los’. Una transformació que crearà noves centralitats a diferents punts de la ciutat, al ‘Reus sencer’. D’aquesta manera, la candidata republicana ha detallat: ‘volem crear noves centralitats a tot Reus, al Reus sencer: les noves centralitats són un concepte àmpliament estès a tot Europa que tot just comencem a implantar a Reus però ho aconseguirem. Les noves centralitats a Reus les veurem al Carrilet, amb un nou mercat del segle XXI i una transformació urbanística que farà que aquesta part de la ciutat sigui clau en el futur de Reus, al Barri del Carme amb el nou CAP i el nou Centre Empresarial del Vapor Vell i a l’eix Ample de la zona nord amb la pacificació de la plaça del Pintor Fortuny i del carrer Ample’.

En el míting també hi han intervingut altres integrants de la llista com Montserrat Flores, Joan Anton Verge, Maria Pascual, Òscar Subirats, Meritxell Barberà i Daniel Recasens.