.

.

TOTS 21


w_900x700_23180924_mg_8416

No hi ha lloc per a les excuses ni les lamentacions. Al Nàstic tant sols li serveix un resultat el diumenge (18h). I no és altre que una victòria, la primera de la temporada, davant del Mallorca per començar a aixecar el vol en la classificació. Moreno tindrà les baixes per sanció de Valentín i Molina, mentre que recuperarà Suzuki.

La derrota a Almeria encara cueja i més sobretot per les sensacions que va deixar l’equip. Tant jugadors com el tècnic Vicente Moreno ja s’han encarregat de repetir que aquella imatge no es repetirà i que només pensen en el triomf. “Volem traslladar al terreny de joc d’una vegada per totes la nostra voluntat i les nostres ganes de guanyar”. A més, el tècnic valencià es mostra confiat que després d’Almeria “hi haurà un abans i un després”.

Això sí, Vicente Moreno té clar que “una victòria seria només un punt de partida. Però res més, perquè en necessitem moltes més”. La setmana també ha estat convulsa per l’expedient sancionador obert a Rharsalla per un acte d’indisciplina. “Al meu equip no vull un jugador que no estigui compromès i amb ganes”.

Per la seva banda, el Mallorca arriba a la cita havent agafat una mica d’aire, després de la victòria davant de l’Alcorcón.

Els balears encara no saben el que és guanyar fora de casa i s’han marcat l’objectiu d’aconseguir-ho aquesta setmana “tot i que no ens podem confiar, perquè ni Llevant, Saragossa, Lugo o At Balears, han aconseguit derrotar al Nàstic al seu camp” com bé apunta Fernando Vázquez. El tècnic gallec només tindrà la baixa per sanció de Culio.