.

Finalment, no hi haurà festa de Cap d’Any a la plaça Corsini, tal cm s’havia previst. Les obres de l’entorn estaran enllestides o pràcticament però amb molta probabilitat l’Ajuntament encara no les haurà recepcionat.

Aquest fet impedirà que elr ecinte aculli la festa per acomiadar l’any, segons ha confirmat aquest dilluns la consellera de Comerç, Elvira Ferrando, que ha concretat que no se’n organitzarà cap en cap altre indret de la ciutat. La setmana passada, en una entrevista a Tarragona Ràdio, l’alcalde Ballesteros no la donava per perduda però els tècnics pensen que no s’arribarà a temps.

Ferrando ha afirmat que hagués estat una manera ideal d’estrenar la remodelada plaça del Mercat. Per Nadal ja no hi haurà la tanca perimetral per millorar la mobilitat i afavorir el comerç de tota aquesta zona de la ciutat. Amb tot, l’obra, a càrrec del Ministeri de Foment, encara no haurà estat recepcionada pel consistori.

La reacció de la JNC

El líder dels joves del Partit Demòcrata (PDeCAT), Ramon Vilaltella, considera que “estem novament davant un dels molts incompliments de l’equip de govern del PSC-PP ja que, amb l’excusa del retard de les obres a la Plaça Corsini, volen tornar a deixar Tarragona sense Revetlla de Cap d’Any”. Vilaltella creu que “Tarragona mereix donar la benvinguda el 2018 i que la festa de Cap d’Any es pot celebrar en un emplaçament alternatiu a la Plaça Corsini si hi ha voluntat per part del govern local”, pel que “demanem a l’Ajuntament que organitzi una celebració pública a la nit del 31 de desembre, com fan moltes altres ciutats del país”.