.

L’espectacle barreja el teatre gestual i el circ i va rebre el Premi a Millor Espectacle al Festival Internacional de Gijón. Foto: Cedida

Aquest dissabte 23, a les 19 hores, arriba al Teatre Auditori del Morell l’última proposta de la temporada, amb música i circ. L’espectacle, recomanat per a tots els públics, va rebre el Premi a Millor Espectacle al Festival Internacional de Gijón. N’importe Quoi, de Leandre Clow, és l’última cita teatral de la temporada morellenca i arriba a ritme de musical i de circ.

“Sense paraules, sense límits, sense ordre, tot és possible”, ens explica l’autor. Al carrer plouen claus. Cinc pallassos truquen al timbre. La solitud s’escapa pel forat del pany. L’humor i la poètica habiten al llindar de la porta. Una invasió d’intimitat absurda, de bogeria i de rialles… Les portes, obertes, ballen. Una proposta única, sota la direcció artística de Leandre Ribera amb Andreu Sans, Cristina Solé, Laura Miralbés, Leandre Ribera i Pere Hosta habitant els cinc clowns protagonistes de l’obra.

Les entrades anticipades tenen un preu de 10 euros, i es poden adquirir tant a l’oficina del Centre Cultural, de dilluns a divendres de 16 a 20 hores, com online, a la plataforma elmorell.koobin.cat. A taquilla, una hora abans de l’inici de la funció, les entrades valen 12 euros. Els menors de 18 anys, paguen un preu únic de 5 euros. Aquesta és l’última obra d’una temporada 2024 que torna a subratllar l’aposta pel teatre, música en directe, circ i un ampli ventall de disciplines que culminaran amb el 9è PrimaverArt, la mostra d’arts escèniques a peu de carrer del municipi.

 

/* JS para menú plegable móvil Divi */