.

.

TOTS 21


Un dels nens penjant el seu de desig amb ajuda de l'alcalde

Un dels nens penjant el seu de desig amb ajuda de l'alcalde

Pares, mares i sobretot nens i nenes de Tarragona s’han reunit aquest mig-dia al vestíbul de l’Ajuntament de Tarragona per omplir un any més l’Arbre dels desitjos on han destacat els missatges solidaris de respecte, igualtat, pau i concòrdia.

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros felicitant als nens pel seu esperit solidari

L'alcalde Josep Fèlix Ballesteros felicitant als nens pel seu esperit solidari

Després d’un ‘pica-pica’ com a vermut infantil al Pati de Jaume I del Consistori, per als nens i nenes assistents, l’Arbre dels desitjos, situat al vestíbul, s’ha començat a omplir de cartes, postals, dibuixos i missatges per part de dos representants de 3er i 4t de primària de les diverses escoles de Tarragona. Entre ells, ha destacat “el sentiment solidari dels nostres nens i nenes” tal com ha destacat i valorat l’alcalde, Josep Fèlix Ballesteros. Enguany el tema que han treballat i plasmat ha estat la igualtat i el respecte.

Igualtat i respecte, entre els missatges solidàris de l'arbre

Igualtat i respecte, entre els missatges solidaris de l'arbre

Ballesteros declara que “és molt positiu que els nens a més de demanar joguines i coses materials també pensin en els altres, ens donen una lliçó”. En aquest sentit, missatges com “tots som iguals”, “cal respectar als companys”, “tots hem de tenir les mateixes oportunitats”, “dret a estudiar i aprendre” són alguns dels molts escrits que s’han pogut veure en les postals penjades.

Un cop acabat l’acte, s’ha dut a terme un Cant Coral de Nadales de nens i nenes de l’Escola de Música. L’arbre estarà exposat durant les festes de Nadal i Cap d’Any.

-Adrià Recasens-