.

.

TOTS 21

Joan Bel, el segon per l’esquerra, durant la presentació que s’ha fet al Tennis Monterols. Foto: Tots21

Del 17 al 20 de març se celebrarà la primera prova d’un nou circuit de pàdel que neix al Camp de Tarragona destinat només a les dones. El Circuit Woman Tour 2022 sorgeix de la mà del Maximum Padel Tour, que capitaneja l’ampostí Joan Bel, i que sumarà un total de set proves fins al desembre, a més de diversos escenaris.

L’organització calcula que entre 500 i 600 dones hi participaran. La primera prova se celebrarà a Torredembarra -a l’Apolo Club España- en un llarg cap de setmana de quatre dies que permetrà, també, la vinguda d’aficionades d’altres comunitats autònomes, com l’Aragó, que tenen residència a la nostra costa.

L’H2O Tennis Salou, el Reus Deportiu, l’Estival Park, el Club de Tennis Monterols i el Global Padel Sports seran les altres seus del circuit que neix en el context de l’empoderament de la dona i d’un esport on aquesta hi és molt present i protagonista.

El circuit tindrà, a més, un caràcter benèfic per quant cada euro que es recapti de les inscripcions es destinarà a la lluita contra el càncer de mama, ajuda que es vehicularà a través de l’Hospital Verge de la Cinta de Tortosa, que investiga una línia novedosa de lluita contra la metàstasi d’aquests tumors. El doctor Carlos López, coordinador de l’anomenat projecte Emma de lluita contra aquest tumor, ha detallat que la investigació ja ha pogut dotar-se de 150.000 euros i ara ja arriba als 180.000: ‘Esperem que assolirem els 200.000 euros’, ha destacat en la roda de premsa de presentació del circuit, que s’ha celebrat avui al Club Tennis Monterols.

També col.labora la marca de vins La Conilla, amb només un any de vida, article que està dedicat a la dona i que es ven només per internet. Durant el torneig es faran tastos de vins de la marca elaborada al Masroig i que forma part de la DO Montsant.

Joan Bel ha subratllat al seu torn la voluntat organitzadora d’ampliar el circuit a nous territoris, no en va ell és de les Terres de l’Ebre i allí es vol dirigir, com també al sud de Barcelona. El circuit ha vingut per quedar-se, no per celebrar només una edició.

Altrament, l’espectacular desplegament que ha suposat el World Padel Tour celebrat a Reus ha suposat automàticament més interès en inscripcions en tornejos: ‘El WPT porta associada una gran repercusió en els negocis de la zona de Tarragona i per a qui es dediqui al món del pàdel’, ha afirmat Bel.

J. Garcia