.

Cartell del 1r festival Somnis.

Cartell del 1r festival Somnis.

La primera edició de “Somnis”, el primer i únic festival de màgia de l’Alt Camp, tindrà lloc el dia 14 d’agost, en el marc de la Festa Major d’Estiu d’El Pla de Santa Maria. El festival té vocació de continuïtat i l’organitza l’Ajuntament amb el mag Jordi Caps. Compta amb un cartell espectacular, amb cinc professionals de primera línia, el plat fort dels quals és Raul Black, Premi Europeu de Màgia.
Víctor Guerrero, una de les figures del món del cabaret més importants a nivell internacional conduirà la gala. Joana Andreu, una de les poques dones màgiques de Catalunya, sorprendrà amb la seva màgia còmica. Fèlix Brunet presentarà uns originals números de màgia, inclòs l’espectacular número de telepatia, únic a Espanya, que realitzen ell i Jordi Caps, que també oferirà actuacions de mentalisme.
Raul Black ha estat guanyador del Premi F.I.S.M. European Championship Blackpool Grandes Ilusiones 2011 i, entre d’altres guardons, compta també amb el de Campió d’Espanya i el de Campió de França de Grans Il·lusions.

Jordi Caps, director i organitzador del Festival, és membre de la Societat Espanyola d’Il·lusionisme i es va inciar en la màgia als 7 anys de la mà del seu pare i del Màgic Andreu. Mag polivalent, realitza tot tipus de màgia en l’àmbit nacional i internacional. S’ha especialitzat en la màgia corporativa i destaca en la màgia de proximitat. Properament sortirà a la llum el seu llibre ”La Màgia del Talent”, amb pròleg del Màgic Andreu.

El Pla de Santa Maria és un municipi situat al sector septentrional de la comarca de l’Alt Camp, a 9 Km. de Valls.
Compta amb activitat agrícola, industrial i comercial i amb alguns punts d’interès turístic com l’Església Romànica de Sant Ramon (s. XIII), el carrer Major (amb portalades medievals), l’Església Barroca de Santa Maria, els Aiguamolls (excepcionals a la comarca), la ruta de les barraques de pedra seca i el Centre d’Interpretació del Tèxtil i Museu Agrícola (únic a la comarca, amb telers centenaris).
Al llarg de l’any s’hi celebren, entre moltes d’altres, la Fira del Vent (a meitat d’octubre) i la Festa Major d’Estiu (15 d’agost), en el marc de la qual neix el festival Somnis.

FESTIVAL “SOMNIS”
14 d’agost
23:00 hores
Centre Cívic “La Pista”
Preu: 10 € a partir d’11 anys i 6 € nens fins a 10 anys
El Pla de Santa Maria (Alt Camp)