.

Presidenta del Patronat de Turisme i regidora de comerç, Patrícia Anton i els presidents de la nova associació, Laura Recasens i Carles Salvador.

Presidenta del Patronat de Turisme i regidora de comerç, Patrícia Anton i els presidents de la nova associació, Laura Recasens i Carles Salvador.

L’Associació Art(e) neix arrel de l’aparció del col·lectiu gastronòmic Tarragona Gastronòmica amb l’objectiu d’englobar els restaurants de la part centre, eixample de la ciutat. L’Associació, que va néixer com a Tarracogust, ha patit una sèrie de  canvis interns i ara decideix fer un canvi de rumb. No només s’englobaran els restaurants de la part centre, es vol fer partícep tot aquell local que tingui alguna cosa a veure amb la gastronomia de tarragona.

És per aquest motiu que l’associació la formen restaurants, pastisseries i geladeries molt arrelats a la ciutat. Els objectius de l’Associació són clars, per una banda promocionar la gastronomia del centre, dins de la seva diversificació i estils  i per una altra banda, mostrar els diferents estils i diverses identitats de cada restaurador. L’associació neix forta, amb una nova imatge i ampliant associats: Restaurant Degvusta, Restaurant Sirco Airlines, Restaurant LolaTapes, Restaurant Toca Perón, Restaurant Ona, Cal Blay, Hotel Imperial Tarraco, Restaurant Marenostrum, Hotel Ciutat de Tarragona, Restaurant 20alarambla, Restaurant Devins, Restaurant ElTerrat, Restaurant Barquet, Restaurant Cócvula, Hotel Urbis, Restaurant Mas Folch, Pastissos de crema, Pastsseria Palau, Geladeria Raffa Gelatti.

Les principals accions que l’Associació Art(e), vol desenvolupar aquest 2014 són d’una banda la publicació d’un llibre de receptes relacionades amb una acció gastronòmica: Art(e)  & Chartreuse a taula, que es farà a l’abril i la participació de les accions programades per la federació Tarragona Gastronòmica.