.

.

TOTS 21


La porta Triumphalis de l'Amfieatre romà de Tarragona

La regidora del Partit Popular de Tarragona Pilar Juárez ha anunciat que la comissió de cultura de l’Ajuntament de Tarragona ha donat llum verda a la creació d’un Consell Assessor del Patrimoni Historicoartístic, “tal i com vam proposar en sessió plenària mitjançant una moció, i que demostra l’aposta del PP pel nostre patrimoni històric”.

Aquest Consell “ha de ser un grup de treball que prepari l’arribada dels tècnics de la Unesco per revisar la declaració de Tarragona com a Patrimoni Mundial, i que serveixi també per donar un impuls a aquest Patrimoni”, ha dit Juárez.

Juárez ha recordat que “”no ens plantegem que Tarragona pugui perdre aquesta condició i per això volem que es posin totes les eines necessàries i que l’Ajuntament s’impliqui al màxim per a què l’informe sigui el més favorable possible”.

La moció que ha donat forma a aquest consell va ser una de les cinc que els populars van presentar a plenari arran de la conferència d’Alejandro Fernández del 2013 sobre l’estat de la ciutat, i que forma part del desenvolupament de la Marca Tarragona.

D’altra banda, la regidora popular ha valorat “molt positivament” l’augment de la partida per Tàrraco Viva 2014 que s’ha presentat aquest dilluns, “tal i com vam exigir a Ballesteros per tal d’aprovar els pressupostos”.