.

.

TOTS 21


Pere Navarro, aquesta tarda a la Cambra de Comerç de Tarragona. Foto: ACN

Pere Navarro, aquesta tarda a la Cambra de Comerç de Tarragona. Foto: ACN

El líder socialista Pere Navarro ha passat aquesta tarda per Tarragona, on ha assistit a una conferència sobre federalisme, secessió i democràcia. En els instants previs a l’acte, Navarro s’ha adreçat als mitjans de comunicació per assegurar que les esmenes del PSC al projecte de BCN World “no seran un impediment perquè el projecte tiri endavant”. Navarro s’ha mostrat partidari del macroprojecte d’oci plantejat a la Costa Daurada però “no a qualsevol preu”.

En aquest sentit, el líder socialista al Parlament de Catalunya ha matisat que BCN World “pot ser una bona oportunitat si es fa bé”. És per aquest motiu, ha afegit, que “els socialistes hem presentat una sèrie d’esmenes al Parlament perquè l’oportunitat ho sigui de veritat i es faci bé des del punt de vista territorial, d’inversió i de despesa social per part dels promotors”.

Per Navarro, els principals requisits exigibles als impulsors del BCN World és que “paguin els impostos” i assegurin certes inversions en matèria de territori i social, malgrat que no n’ha concretat cap, més enllà de la contractació de persones amb discapacitat. Per últim, Navarro confia que “finalment CiU veurà que no pot accedir a aquest projecte a qualsevol preu: cal protegir el territori i les persones que hi viuen”.

Suport incondicional a Ballesteros

Navarro també ha parlat de les municipals del 2015. En aquest sentit, el líder socialista ha mostrat el seu suport incondicional a l’actual alcalde de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, per abanderar la llista dels socialistes en els citats comicis: “Ballesteros no només encapçalarà la llista dels socialistes, sinó que seguirà sent l’alcalde d’aquesta ciutat”.

Debat de la pobresa al Parlament

En últim terme, Pere Navarro s’ha referit al monogràfic de la pobresa que s’iniciarà demà al Parlament. El portaveu socialista considera que “convé que al Parlament es parli de la Catalunya real  de les persones que passen dificultats”. Alhora, ha lamentat que el bloc format per CiU i ERC a la cambra hagi “impedit que les entitats socials participin del ple”. És per això que Navarro ja ha avançat que “serem la veu d’aquestes entitats i esperem que hi hagi sensibilitat per les persones que viuen en condicions més difícils”.

Joan Marc Salvat