.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat aquest nou acord.

El Gimnàstic de Tarragona, SAD i CaixaBank han signat l’acord de renovació del patrocini que uneix el club i l’entitat financera per a aquesta temporada. Ambdues entitats mantenen l’acord de patrocini des de l’any 2010 i, mitjançant aquesta renovació, CaixaBank esdevé partner oficial i soci financer del club tarragoní.

El president del Nàstic, Josep Maria Andreu; i el director territorial de CaixaBank a Catalunya, Jaume Masana, han signat aquest nou acord, que vincularà a ambdues entitats per a la present temporada i la següent.

Josep Maria Andreu ha manifestat que “aquesta renovació de patrocini reforça la vinculació entre les nostres entitats i ens enforteix mútuament”. Per la seva banda, el director territorial de CaixaBank, Jaume Masana, també ha destacat la importància d’aquest acord gràcies al qual “l’entitat recolzarà al Nàstic dues temporades més. Aquest patrocini suposa un impuls a l’estratègia de CaixaBank, que manté ferma la seva aposta per l’esport i per Tarragona”.

Amb motiu de la nova vinculació segellada entre el Nàstic i CaixaBank, l’entitat financera disposarà d’un paquet de contraprestacions en concepte de drets d’imatge, visibilitat de marca a les diferents instal·lacions esportives del club així com presència a la publicitat, comunicacions i documents comercials del conjunt grana en els seus diferents canals oficials. Al mateix temps, l’entitat financera disposarà de serveis preferencials per a clients com paquets d’hospitalitat, experiències exclusives consistents en disputar un partit a les instal·lacions oficials del club o l’assistència a esdeveniments privats per a conèixer als jugadors de la primera plantilla o merchandising oficial.

Suport a l’equip Nàstic Genuïne

Des de l’Obra Social “la Caixa”, l’entitat financera dona suport a l’equip Nàstic Genuïne integrat per persones amb discapacitat intel·lectual. Caixabank col·labora amb la competició Champions Genuïne, que organitza el Nàstic en col·laboració amb el MIC, i que va reunir en la primera edició al Nou Estadi als equips amb Discapacitat Intel·lectual (DI) de l’Ajax FC, el Tottenham Hotspur FC, el Levante UD, el Valencia CF, el Villarreal CF i el mateix Gimnàstic de Tarragona.