.

Un moment de la trobada del candidat amb els veïns

“El fet que La Móra-Tamarit vulgui esdevenir una Entitat Municipal Descentralitzada és més que justificable davant el menysteniment que pateix i ha patit aquest barri en la darrera dècada”, ha manifestat aquest dissabte el candidat de Junts per Tarragona a l’alcaldia de Tarragona, Dídac Nadal.

L’alcaldable, que ha fet aquestes declaracions en el transcurs de la trobada que ha mantingut aquest dissabte al matí amb veïns i entitats de La Móra, ha dit que davant d’aquesta situació “és incomprensible que faci més de tres anys que el veïnat esperi reunir-se amb l’actual alcalde i que aquest posi pals a les rodes perquè el barri pugui decidir”.

“Les demandes de La Móra-Tamarit són nombroses i històriques, cal i és urgent posar en marxa totes aquelles actuacions a curt i mitjà termini per dignificar aquest barri”, ha assenyalat Nadal, que ha desgranat les diferents problemàtiques com ara “el gran dèficit d’equipaments públics”. “La Móra-Tamarit només té un local per a l’Associació de Veïns i unes pistes esportives a l’aire lliure que no es poden fer servir davant l’elevat grau de degradació en què es troben”, ha manifestat.

A banda de la creació i dignificació d’equipaments públics, Nadal s’ha compromès a “incrementar i controlar les tasques de neteja i manteniment a tot el barri i dignificar el canal, el qual és competència de l’Ajuntament de Tarragona i es troba en un estat vergonyós”.

L’alcaldable també ha recordat la necessitat d’adaptar els serveis de neteja i de seguretat tenint en compte que a l’estiu la població de La Móra-Tamarit es triplica. “Pel que fa a la seguretat, apostem per la policia de barri per tal que dos agents passin a convertir-se en els referents de cada barri i es creï una relació continua de proximitat amb la ciutadania”.